Arbetsdagen lördagen den 7 oktober 2017

En fantastisk vacker höstmorgon - det var 8 plusgrader, vindstilla och lite disigt på himmelen. Vi kunde räkna in 22 medlemmar som var beredda att göra en insats för klubben. Över en kopp kaffe var det genomgång och fördelning av de arbetsuppgifter som var planerade för dagen. De olika teamen grupperade sig och Ingvar på flottkranen styrde och ställde med sina ”gubbar” så nu är 3-knoparen, toatömningen och merparten av de större y-bommarna i ”viloläge”. Göran och hans team fick borrat och kemankrat nya förtöjningsbyglar på E-bryggan. Morgart och hans ”gubbar” har nu skrapat och grundmålat östra sidan av klubbstugan som för tillfället är insvept i en täckande presenning. Ragnar och hans team fick iland merparten av de mindre y-bommarna och en del av sofforna är nu på plats i sitt garage. Undertecknad med flera har startat upp med att bygga den nya landgången mellan A och C-bryggan.

Knut fick trimmat av gräs och sly på kanten av östra planen.

Detta var bara några saker som blev gjorda denna fina höstdag.

Ingegerd och Barbro i köket sken som solen i det funktionella pentryt.

Som alltid serverades det goda mackor och dagens lunch var hemlagad köttsoppa som smakade mer!

Styrelsen tackar alla för en mycket bra insats.

Nästa arbetsdag är lördagen den 21 oktober - samling kl 08.00 i klubbstugan.

Alla är välkomna!