Arbetsdag lördag 16 april 2016

Vårens sista arbetsdag i båtklubben är nu avklarad, vi kunde räkna in 35 medlemmmar som mötte upp och gjorde en fantastisk insats, utan dessa frivillga krafter skulle klubben inte fungera.

Det var 8 plusgrader, molnigt och helt stilla vatten på viken, med andra ord helt perfekt arbetsväder.

Nu är nästan F-bryggan klar och vi tackar alla som medverkat till bygget av densamma, nu kan alla båtägare vid nämnda brygga nå sina båtar även vid högvatten. Vi har soffor , ny och enegisnålare belysning samt frälasarkransar på det nylagda bryggdäcket.Även rampdiket har stående träskoning på båda sidor.

Detta blev gjort denna arbetsdag :Toatömningsstationen med tillhörande kopplingsskåp monterades, högtryckstvättning av C och A.bryggan, sopning och städning av hamplan, ny trapp till garaget, lagning av B-bryggans däck och avslutningsvis så guppar 3.knops bojen utanför vår klubbhamn.

Som alltid gott kaffe och macka i “halvtid” och en mycket god lunch som avslutning, mycket uppskattat av samtliga deltagare! Vi tackar Inger och Ingegerd för fin service!

Förutom att vi fick gjort mycket så hade vi det riktigt kul och det “knöts” många nya kontakter mellan gamla och nya deltagare.

Från styrelsen säger vi ett stort tack till er som kom och gjorde en insats för båtklubben. Vi kan notera ett snitt på 35 medlemmar per arbetsdag denna vår och det är riktigt bra !

Vi kör som vanligt alla tisdagskvällar 18.00-20.00 maj månad ut och alla som kan och vill är välkomna på denna aktivitet.

Klicka på bilderna med muspekaren så förstoras de. Klicka en gång till och bilden blir ännu större.

20160416 114439  20160416 114555  20160416 114640

DSC00716 1600x1067  DSC00718 1600x1067