Arbetsdag lördag 25 mars 2017

En fantastisk vacker vårmorgon - det var 4 plusgrader, lågvatten, vindstilla och klarblå himmel. Vi kunde räkna in 29 medlemmar som var beredda att göra en insats för klubben. Över en kopp kaffe var det genomgång och fördelning av de arbetsuppgifter som var planerade för dagen. De olika teamen grupperade sig och Ingvar på flottkranen styrde och ställde med sina ”gubbar” så nu är alla y-bommarna på plats. Göran och hans team fick upp ett antal skyltar och skruvat fast kajskoningen som lossnat i vinter.

Knut och co fick maskinsopat hamnplanen från isgrus samt kört ett lass till Aröd. Undertecknad hade ett mål på B-bryggan och det var att däcket skulle bli färdigt fram till den nya lyktstolpens placering. Tack vare ett antal ”timmermän” och ”transportare” så nådde vi detta mål. Ulf och Morgan på den lilla flotten fick skrotat bort den gamla järnkonstruktionen under B-bryggan. Bengt och hans gubbar fick städat undan makadam och fyllt igen en del hålor i strandskoningen. Detta var bara några saker somblev gjorda denna fina vårdag. Vi hade 14 grader i luften när vi avslutade dagen.

Ingegerd och Barbro i köket sken som solen i det nyrenoverade pentryt. Som alltid serverades det goda mackor och dagens lunch var hemlagad pannbiff som smakade mer!

Styrelsen tackar alla för en mycket bra insats.

Nästa arbetsdag är lördag 8 april - samling kl 08.00 i klubbstugan.

Alla välkomna !