Arbetsdag 12 mars 2016

Så kom den då , det riktiga och säkra vårtecknet nämligen årets första arbetsdag i båtklubben . Vi kunde räkna in 5 kvinnor och 29 “gubbar” som mötte upp och gjorde en fantastisk insats, utan dessa frivillga insatser skulle klubben inte fungera. Glädjande nog så noterade vi en del nya ansikten och det är mycket positivt att vi blir fler på arbetsdagarna.Efter en kopp kaffe med kaka så fördelades de olika arbetsuppgiftera på de olika arbetslagen.

Vi fick vårstädat hamnplanerna , kört bort skräpet till Aröd,julgransbelysning är nu nedmonterad, gamla pumhuset är ifrånkopplat och väntar på en ny ägare, F-bryggan har delvis fått nytt dack,bultad i kajen och svetsade balkar, det målades dörrar/åror på loftet, vattenslang till C-bryggan, ljugarbänken vid nya betalstationen mm.

Som alltid gott kaffe och macka i “halvtid” och en mycket god lunch som avslutning, mycket uppskattat av samtliga deltagare!

Förutom att vi fick gjort mycket så hade vi det riktigt kul och det “knöts” många nya kontakter mellan gamla och nya deltagare.

Från styrelsen säger vi ett stort tack till er som kom och gjorde en insats för båtklubben.

Vi kör som vanligt alla tisdagskvällar 18.00-20.00 och nästa ar betsdag är lördag 2 april och alla som kan och vill är välkomna på dessa aktiviteter!

20160312 112637 20160312 112657